Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.

If you have any questions, reports, suggestions, or requests about Live2D, please send them to this community.
※We cannot guarantee statements or answers from Live2D staff. Thank you for your understanding in advance.
 
Live2D Cubism
Cubism Products and Downloads
Cubism product manuals and tutorials
Cubism Editor Manual    Cubism Editor Tutorial    Cubism SDK Manual    Cubism SDK Tutorial
Live2D user has created a tutorial video(unoffilcial) in English. SEE ALSO.
Thank you, brian_tsui!
[Live2D Tutorial 2020] Introduction to Tools and Technical Concepts
[NOTICE]
About the support for Mac models
Cubism Editor is not supported with Apple M1 processors.
Please refer to System Requirements for details.
We will not respond to any related inquiries with this message.

Model files won't show up after export

Hello! I'm trying to export a vtuber model i've made, and when i click export it loads and it to export and then it doesn't show up in the folder... I've seen simmular problems like this that where caused by glue, but I don't use glue on this model so that is out of the question.

I had this issue before, and I tried exporting it on my laptop and it worked on there. But now it doesn't anymore. I also tried exporting another model, and then it exported fine. So I guess the problem is something within the model itself. But it is way too big to find out whatever it is.

I put my log file in google drive, it would mean the world to me if someone could help me with this! https://drive.google.com/file/d/1VJSFbWISagIIUbf2sKYQXNq6NbN_3LtK/view?usp=sharing

Comments

  • I just found the sollution! After Re-doing the entire model and making exports frequently I found out what happened with the model. So the issue lies within the path deformers, I found making and using it first and removing it afterwards made the deformer movements still work.

    I find this very weird since i've been using these on all of my models, and never ran into this issue on any of them...
    I hope this can be helpfull for someone that has the same issue! ^^
Sign In or Register to comment.