Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.

If you have any questions, reports, suggestions, or requests about Live2D, please send them to this community.
※We cannot guarantee statements or answers from Live2D staff. Thank you for your understanding in advance.
※Please do not use direct messages to contact our staff. We will not reply to your message. Please use the Direct Message function as instructed only when our staff requests files via Direct Message.
 
Live2D Cubism
Cubism Products and Downloads
Cubism product manuals and tutorials
Cubism Editor Manual    Cubism Editor Tutorial    Cubism SDK Manual    Cubism SDK Tutorial
Live2D user has created a tutorial video(unoffilcial) in English. SEE ALSO.
Thank you, brian_tsui!
[Live2D Tutorial 2020] Introduction to Tools and Technical Concepts
[NOTICE]
About the support for Mac models
Cubism Editor is not supported with Apple M1 processors.
Please refer to System Requirements for details.
We will not respond to any related inquiries with this message.
[INFORMATION] (07/08/2022)
Cubism 4 SDK R5 beta4 are now available!
※Only Cubism 4 SDK for Native is version R5 beta4_1 due to some modifications.

Cubism 4 SDK R5 beta4 also supports some of the new features in Cubism Editor 4.2!

Parts problem

edited August 2021 in Help

Hello sorry for my very bad english I will try my best to explain my problem !

So I just installed Live2d so I can learn how to use it, I watched only some videos but I wanted to test the program. I made a quick simple image with parts on clip studio paint with separates layers and exported it as psd but when I open it on Live2d the picture is show as only one layer, like everything is here but not as separates layers : ( I have the free version ! If someone helps it will be so nice thanks :D


solved ! I needed to do "save as" while I just exported it

Tagged:
Sign In or Register to comment.