Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Please limit one question/topic per post.
Please provide the following details depending on types of question

▼ For question regarding Editor, please provide:
- Live2D Software Version: (e.g. Cubism Editor 3.1.02, Euclid Editor 1.2.02)
- OS & Version: (e.g. Windows 10, macOS HighSierra)
- PC Model: (e.g. MacBookPro 2017)
- Graphics Specifications: (e.g. GeForce GTX 950M)
- Memory: (e.g. 8GB)
- Illustration Software used: (e.g. Photoshop, ClipStudio, SAI)
- Attach screenshot or capture video to show your problem:
---------------------------
▼ For question regarding SDK, please provide:
- For us to reproduce the issue you wish to inquire about, please provide either a minimum project file which has the issue. or specific instructions on how to reproduce the issue.
- Types and version of Cubism SDK you are using.
---------------------------
▼ For question regarding Cubism Software License,
For issues related to purchasing, your order, license key, and subscription, please contact us via contact form:
https://www.live2d.com/en/contact/contact_form

Issue with Exporting to .moc

Hello, community.

I created my own character and I applied a Haruto teamplate to it, buyting a PRO license to be able to save it.

But when I try to export the file as a " .moc " , it gives me this error:
" Invoke after texture atlas is generated "

Now, I want to say that instead of creating a full body just like Haruto, I just drew the chest and the arms without the rest of the lower body. Could that be the reason?
If so, how do I fix that? Do I have to precisely crop the canvas around my character?

Comments

  • I'm having a similar issue but after confirm the output folder Modeler opens an explorer without any file in it. Re installed Live2d several times and the problem still.
  • edited April 2018
    Hi @ex0LL @Max

    As I know, usually " Invoke after texture atlas is generated " happen because when you import PSD but you haven't put that new texture into texture atlas. you can check by pressing Ctrl+T if you see some item on the right side of panel [List of image model only unset object] it means you need to:
    1. Add new texture atlas and put the unset object into it
    or
    2. Put unset object into current texture atlas

    tell me if any of those method are working.
Sign In or Register to comment.