Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Please limit one question/topic per post.
Please provide the following details depending on types of question

▼ For question regarding Editor, please provide:
- Live2D Software Version: (e.g. Cubism Editor 3.1.02, Euclid Editor 1.2.02)
- OS & Version: (e.g. Windows 10, macOS HighSierra)
- PC Model: (e.g. MacBookPro 2017)
- Graphics Specifications: (e.g. GeForce GTX 950M)
- Memory: (e.g. 8GB)
- Illustration Software used: (e.g. Photoshop, ClipStudio, SAI)
- Attach screenshot or capture video to show your problem:
---------------------------
▼ For question regarding SDK, please provide:
- For us to reproduce the issue you wish to inquire about, please provide either a minimum project file which has the issue. or specific instructions on how to reproduce the issue.
- Types and version of Cubism SDK you are using.
---------------------------
▼ For question regarding Cubism Software License,
For issues related to purchasing, your order, license key, and subscription, please contact us via contact form:
https://www.live2d.com/en/contact/contact_form

Can't use the SDK 1.1.0 version

Every time I start it, it shows the following problems

UnityEngine.Debug:LogWarning(Object, Object)
live2d.Euclid.EuclidModelBackend:SetupRootJoint(String)
live2d.Euclid.EuclidModelBackend:InitCommonData(EuclidBody)
live2d.Euclid.EuclidModelBackend:Initialize(Transform, Boolean)
live2d.Euclid.EuclidCameraBackend:InitializeModel(Transform, EuclidModelBackend)
live2d.Euclid.EuclidCameraBackend:InitializeModel(Transform)
EuclidVRCamera:OnEnable() (at Assets/Live2D Euclid SDK Runtime/EuclidVRCamera.cs:76)

However, I can use the old version 1.0.0. Can you help me to work out this problem?
Sign In or Register to comment.